Salesforce implementatie

  1. Home
  2. Salesforce implementatie

Een succesvolle Salesforce implementatie vereist de nodige kennis en expertise. Onze Salesforce consultants zijn experts op het gebied van Marketing-, Sales- en Serviceprocessen. Experts die met je meedenken en snel  de vertaalslag maken naar een mogelijke technische implementatie.

Wij zorgen ervoor dat u Salesforce zo efficiënt en optimaal mogelijk kunt gebruiken. We werken met een betrouwbare dageninschatting of verzorgen de implementatie voor een vast bedrag.

Salesforce implementatie aanpak ‘GrowFast’

GrowFast is een gedegen implementatiemethodiek die is ontwikkeld vanuit best practices en die succesvol wordt toegepast bij onze Salesforce implementaties.

De implementatie methodiek is ontwikkeld om in een zeer korte doorlooptijd tot een gedegen functionele inrichting en ingebruikname van Salesforce te komen. Growteq heeft deze implementatie methodiek zelf ontwikkeld en al vele keren succesvol bij grote en kleinere organisaties uitgevoerd. Centraal staan de volgende uitgangspunten:

  • 0-fase: Het project start met een interactieve workshop. We bespreken het datamodel en de procesflow. Hierop baseren we de scope, doorlooptijd, deadline en te besteden dagen.
  • MVP-fase: We focussen op het snel realiseren van een minimum viable product en definiëren daarna uitbreidingsthema’s.
  • Expand: Uitbreidingsprojecten geven we zodanig vorm dat we een samenhangend deel in maximaal 2 maanden doorlooptijd kunnen realiseren.
  • Vaste aanspreekpunten: Onze consultants hebben zelf projectverantwoordelijkheid en zijn ook direct aanspreekpunt voor de klant. Ook werken we indien mogelijk bij u op locatie, zodat de afstand tot uw organisatie en key-users letterlijk zo klein mogelijk is.

Wil je kennismaken met Salesforce?

Er zijn talloze manieren om meer te weten te komen over Salesforce. Wat dacht je van een korte online demo?

Heb je vragen over onze producten, toepassingen, integratie of over iets anders? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige consultants helpen je graag.

Links naar relevante andere pagina’s