Rituals

Rituals is één van de populairste merken voor verzorgings- en wellnessartikelen. Naast de Nederlandse markt is het bedrijf hard op weg om een internationaal topmerk te worden. Het cosmeticamerk heeft inmiddels zo’n 850 vestigingen in 29 landen.

Samenhangende klantinzichten met Power BI dashboards

Om de groei van Rituals verder vorm te geven, wordt het belang van data en business intelligence steeds groter. Growteq helpt Rituals bij uitbreidingen van het bestaande datawarehouse en het ontwikkelen van Power BI dashboards voor de verschillende domeinen.

De Power BI-dashboards bieden Rituals inzicht in de prestaties van producten die verkocht worden in winkels, de inkoop en de voorraadstanden. Om beter te kunnen inspringen op trends en ontwikkelingen kunnen zij verkoop en product prestaties ontdekken per klant(groep), product(groep), of demografische dimensie. Ook kunnen zij meerdere productassortiment scenario’s met elkaar vergelijken en op basis van verkoop historie schapruimte analyses maken.

Growteq over van dit project

No results found.

Check!

  • Centraal datawarehouse
  • Power BI rapportages
  • Selfservice solution
  • Visuele data-analyses

500 customers served
We are happy to help you!

Toegepaste technieken

Datawarehouse

The data warehouse collects, validates, combines and structures data from various systems within and outside your organization. A data warehouse therefore not only retrieves the data from different systems, but…
Meer informatie

Power BI

Dé tool voor self-service dashboards en rapportages. Microsoft Power BI is een krachtige tool voor rapportages en Self Service BI. Op eenvoudige wijze kunnen analyses en mooie visualisaties worden opgesteld.…
Meer informatie