LeasePlan

LeasePlan is de grootste leasemaatschappij ter wereld en pakt de voortrekkersrol in de wereld van mobiliteit. LeasePlan speelt actief in op ontwikkelingen als autodelen, verduurzaming, elektrische en zelfrijdende voertuigen.

Customer Journey

Het proces van het in ontvangst nemen van een auto is van grote invloed op hoe de berijder zijn customer journey beleeft. Om de ervaring voor haar klanten te verbeteren ontwikkelde Leaseplan een proces dat de kwaliteit en de conformiteit van afleveringen waarborgt. Growteq zorgde voor de bouw en  implementatie van een krachtige webapplicatie die dit proces ondersteund.

De kwaliteit van de lease-auto afleveringen vergroten

De applicatie maakt het mogelijk om Leaseplan afleveringen volgens een vooraf vastgesteld script te laten verlopen. Door de integratie met backoffice software wordt alle relevante bestel- en afleverinformatie getoond aan de medewerker die de auto aflevert aan de leaserijder. Dankzij de applicatie kan Leaseplan de kwaliteit van de afleveringen vergroten en hebben zij als leasemaatschappij meer inzicht in de performance van de betrokken dealers.

Onze aanpak van dit project

No results found.

Check!

  • Maatwerk webapplicatie
  • Automatisering handmatig proces
  • Digitaal ondertekenen
  • Veilige dataopslag

500 customers served
We are happy to help you!

Toegepaste technieken

Data integration & architecture

A modern data architecture is the basic ingredient for data-driven work. Data integration is a complex process in which data from various data sources and IT applications of an organization…
Meer informatie