ICTU

ICTU is een advies- en projectenorganisatie binnen de overheid. De organisatie ondersteunt overheden bij  het verbeteren van hun dienstverlening met ICT. Dit doet zij onder meer door de overheden te helpen met projectuitvoering, advies, architectuur, softwarerealisatie en het ontwikkelen van ICT-producten.

Centrale vastlegging en beheer van relaties

Voor ICTU implementeerde Growteq een Salesforce omgeving waarmee de overheid het contact met de interne organisatie en externe relaties kon verbeteren.

ICTU ondersteunt een groot aantal verschillende overheden op meerdere niveau’s. Om effectief te opereren is een goede vastlegging en centraal beeld van relaties van essentieel belang. Salesforce biedt ICTU een cloud based platform dat een 360° view geeft over hun relaties. Het helpt de medewerkers effectief samen te werken op het gebied van relaties en ook binnen ICT projecten.

Onze aanpak van dit project

No results found.

Check!

  • Salesforce clouds
  • Verbeterde samenwerking
  • Verhoogde teamproductiviteit
  • Inzichtelijke communicatie

500 customers served
We are happy to help you!

Toegepaste technieken

Salesforce Clouds

Salesforce behoort wereldwijd tot de top drie van meest gebruikte CRM oplossingen. Met Salesforce CRM kunnen bedrijven het contact met klanten, nieuwe verkoopkansen en bedrijfsactiviteiten beheren. Daarnaast biedt het platform…
Meer informatie