Broekhuis Groep

Met 65 vestigingen en ruim 1400 medewerkers is Broekhuis uitgegroeid tot één van de modernste dealerbedrijven van Nederland. Broekhuis behoort inmiddels tot de vijf grootste dealers in Nederland en vertegenwoordigt gerenommeerde merken als Jaguar, Land Rover, BMW, Volvo en Ford.

Datawarehouse en Lease rapportages

Growteq heeft voor Broekhuis een datawarehouse en BI-tool geïmplementeerd. De BI-tool haalt data uit het datawarehouse. Het centrale datawarehouse van Broekhuis wordt elke nacht bijgewerkt met gegevens vanuit de bronapplicaties. Er zijn vervolgens meerdere stuurinformatie dashboards gerealiseerd voor de divisie Lease binnen Broekhuis groep. Deze worden zowel gebruikt voor de interne informatievoorziening als ook als sturingsmiddel voor de leaseklanten Broekhuis. De dashboards bevatten informatie over het wagenpark van de klanten en bieden een 360 graden beeld van het rijgedrag van de leaserijders.

Remarketing platform: Basolution

Basolution is het internationale remarketing platform voor de inname, taxatie en verkoop van voertuigen. Basolution omvat modules voor taxatie en waardering en een veiling- en verkoopmodule. Transacties verlopen volledig via het platform, inclusief reclamaties en acceptatie. Vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland, Zweden en de UK maken inmiddels gebruik van het platform.

Lees hier het media interview met Broekhuis over het online handelsplatform Basolution.

Onze aanpak van dit project

No results found.

Check!

  • Enterprise maatwerk platform
  • Automatisering kernproces verkoop
  • BI & Advanced Analytics
  • Single version of the truth

500 customers served
We are happy to help you!

Toegepaste technieken

Business Intelligence (BI)

Analyzing and visualizing data The availability of up-to-date information is critical to make accurate and timely business decisions. We are happy to support you in gaining this insight through interactive…
Meer informatie

Datawarehouse

The data warehouse collects, validates, combines and structures data from various systems within and outside your organization. A data warehouse therefore not only retrieves the data from different systems, but…
Meer informatie