Integraties en Development

  1. Home
  2. Integraties en Development

Als Salesforce partner ontwikkelt Growteq applicaties op het Salesforce platform voor bedrijfstoepassingen op maat, en integreert Salesforce met andere applicaties zoals Navision, Exact, SAP en vele andere systemen.

Salesforce implementeren, integreren en optimaliseren

Growteq is dé Salesforce partner voor het succesvol implementeren en adopteren van SalesforceCRM. Onze Salesforce specialisten zorgen voor de implementatie en integratie van Salesforce en bieden lifetime support.

Het integreren van software-oplossingen levert interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Als Silver Consulting & ISV Salesforce partner heeft Growteq veel ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen.

Naadloze Salesforce implementatie en integraties

Bent u op zoek naar een manier om Salesforce eenvoudig te integreren met ERP-, op maat gemaakte of cloud gebaseerde oplossingen? Growteq heeft diverse koppelingen ontwikkeld die standaard beschikbaar worden gesteld. Daarnaast denken onze Salesforce consultants graag mee over hoe de applicaties van onze klanten kunnen worden gekoppeld aan Salesforce. Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • Diverse ERP-systemen integreren (Microsoft Dynamics 365, SAP, Exact Globe, Unit4, etc.)
  • e-Commerce applicaties koppelen, denk aan Magento, WooCommerce, Shopify, etc.
  • E-mail marketing oplossingen integreren. Zo kan het Salesforce platform eenvoudig communiceren met o.a. MailChimp, Twitter of HubSpot
  • Salesforce implementeren en workflow functionaliteiten toevoegen
  • Eenvoudig Salesforce koppelen met specifieke of op maat gemaakte applicaties

Salesforce low-code development platform

Een bedrijfsapplicatie moet naadloos aansluiten bij de wensen van gebruikers. Intuïtief, schaalbaar en betrouwbaar zijn sleutelwoorden. Binnen Growteq ontwikkelen wij niet alleen maatwerkapplicaties met o.a. .NET, ook zetten wij het Salesforce low-code development platformen in wanneer dit het beste past bij het vraagstuk.

Wil je kennismaken met Salesforce?

Er zijn talloze manieren om meer te weten te komen over Salesforce. Wat dacht je van een korte online demo?

Heb je vragen over onze producten, toepassingen, integratie of over iets anders? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige consultants helpen je graag.

Links naar relevante andere pagina’s