Welisa Commerce is een schaalbaar e-commerceplatform dat eenvoudig meegroeit met je commerciële behoefte. Gebaseerd op standaard functionaliteiten met een maatwerk e-commerce design. De oplossing bevat veel functies die speciaal voor B2B zijn ontwikkeld, zoals snelle herhaalbestellingen, accounthiërarchieën, contractprijzen, catalogi op maat en meer. Onze klanten waarderen de relatief lage total cost of ownership (TCO) en de snelle time-to-market van het platform.

Welisa Commerce: de beste online service voor je webshop

Welisa Commerce biedt jouw B2B klanten een gebruiksvriendelijke, snelle, zelfservice webshop die waardevolle tijd bespaart. Klanten zijn zelf in staat hun bestellingen te plaatsen. Bestellingen zijn direct terug te zien in een gebruiksvriendelijke beheeromgeving in combinatie met eventuele andere gegevens van de klant. De webshop is volledig te personaliseren in lijn met de huisstijl en uitstraling van jouw organisatie. Welisa Commerce is een native oplossing op Salesforce Experience Cloud. De volgende  functionaliteiten en voordelen zijn standaard inbegrepen bij Welisa Commerce:

  • Bied je B2B-klanten een soepele (in)koopervaring
  • Meerdere producttypen en klantspecifieke configuraties
  • Snelheid en efficiëntie in de backend-processen
  • 360 graden klantbeeld: van eerste bezoek tot serviceafhandeling
  • Integratie met betalingsproviders
  • Volledig aan te passen naar eigen huisstijl

Mensen zochten ook naar

Interesse in een innovatieve e-commerce oplossing?

Bij Growteq hebben we jarenlange ervaring met B2B webshops gebaseerd op het Salesforce platform. Van strategisch advies van onze B2B e-commerce experts tot en met de implementatie.

Wij komen graag in contact om de best passende opzet en mogelijkheden te bespreken.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen: