Growteq ontwikkelt maatwerp apps voor de zakelijke markt. Doordat de app specifiek voor jouw organisatie gebouwd wordt, past de app perfect bij jouw processen en gebruikers. We bouwen in goede samenwerking een applicatie voor de toekomst: gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar.

We zetten mooie ideeën om in succesvolle apps

Growteq ontwikkelt gebruiksvriendelijke apps op maat. Met jouw eigen bedrijfsspecifieke zakelijke app kun je tijd besparen, bedrijfsprocessen optimaliseren en een betere service aan klanten bieden. Het voornaamste doel van onze maatwerk apps is processen en handelingen simpel te maken. Zo worden onze apps vaak ingezet ter vervanging van- of als aanvulling op grote software systemen. Door in het voortraject samen slimme keuzes te maken en de juiste behoefte te bepalen, kun je behoorlijk besparen op de ontwikkelkosten. Bij het bouwen van een maatwerk app doorlopen we de volgende stappen:

  • Define: In de voorbereidingsfase bepalen we samen het Minimum Viable Product (MVP). Het ontwikkelen van een MVP draait om het selecteren van “must-have features”.
  • Design: Het MVP wordt uitgewerkt in een “interaction design” ook wel “wireframe” genoemd. Dit plan is de ‘bouwtekening’ van de app.
  • Develop: Ons scrum-team deelt het project op in korte ‘sprints’ waarin er – samen met jou – wordt gewerkt aan een concreet resultaat.
  • Deliver: Na de eerste lancering verzorgen we support en optimaliseren het MVP met extra functionaliteiten.
No results found.

Mensen zochten ook naar

Interesse in een bedrijfsspecifieke applicatie?

We helpen je graag om je digitale ambities naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op voor een brainstorm waarin we samen ideeën uitwerken en je meer vertellen over de mogelijkheden van het opensource framework .NET Core.

Voor deze bedrijven maakten wij al een innovatieve webapplicatie: