Service Cloud is een online klantenservice-oplossing die is ontwikkeld op het Salesforce-platform. Met Service Cloud bied je een efficiëntere klantenservice doordat medewerkers één compleet overzicht van de activiteit van klanten hebben. Vanuit Service Cloud kunnen je medewerkers reageren met snelle en persoonlijke service, via elk kanaal en vanaf elk apparaat. De Service Cloud integreert je klantenservice met sociale netwerken en biedt een selfservice klantenportal en knowledge base.

Salesforce Service Cloud: een gestroomlijnd serviceproces

Growteq helpt je bij het optimaal inzetten van Service Cloud voor jouw organisatie. Aan de hand van je doelstellingen en de sector waarin je opereert kijken we hoe Service Cloud de meeste toegevoegde waarde creëert. We dragen zorg voor de inrichting en bereiden je medewerkers middels een goede training voor op het gebruik van Service Cloud. De volgende functionaliteiten en voordelen zijn standaard inbegrepen bij de Salesforce Service Cloud:

  • Gebruiksvriendelijke en uniforme weergave van elke klantinteractie (360 graden klantbeeld)
  • Creëer een slimmere en persoonlijkere klantervaring
  • Stel je team in staat om te antwoorden via elk kanaal, op elk moment
  • Monitor bestellingen en serviceverzoeken van klanten op één plaats
  • Directe ondersteuning voor klanten met een selfservice portal

Mensen zochten ook naar

Meer weten over de Salesforce Service Cloud?

Leer hoe wij je kunnen helpen bij de integratie en implementatie van Service Cloud om uw team productiever te maken en hen in staat te stellen goede relaties met klanten op te bouwen.

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen: