Salesforce Sales Cloud is de centrale plek voor al je klantgegevens. De Sales Cloud stelt je in staat eenvoudig leads vast te leggen, nieuwe klanten werven en het verkoopproces volgen. Taken zoals het bijwerken of inzien van klantgegevens en vastleggen van een gespreksnotitie kunnen snel en eenvoudig worden uitgevoerd vanaf elk verbonden apparaat. Terugkerende taken kunnen worden geautomatiseerd waardoor je tijd bespaart. De aansturing van het verkoopteam kan worden verbeterd door real-time inzicht in klant- en verkoopgegevens.

Salesforce Sales Cloud: snelle en slimme verkoopprocessen

Growteq helpt je bij het optimaal inzetten van Sales Cloud voor jouw organisatie. Aan de hand van je doelstellingen en de sector waarin je opereert kijken we hoe Sales Cloud de meeste toegevoegde waarde creëert. We dragen zorg voor de inrichting en bereiden je medewerkers door middel van een goede training voor op het gebruik van Sales Cloud. De volgende  functionaliteiten en voordelen zijn standaard inbegrepen bij de Salesforce Sales Cloud:

  • Effectief lead-management en lead-assignment
  • Opbouw van structuur en en beheer rondom verkoopkansen
  • Automatiseren van contacten en offertes
  • Intelligente en gebruiksvriendelijke prognoses en pijplijnrapportages
  • Gemakkelijker verkoopkansen spotten vanuit intelligente inzichten
  • Toegang tot klantgegevens waar u ook bent, op elk apparaat

Mensen zochten ook naar

Starten met Salesforce Sales Cloud?

Neem contact op om uw Sales Cloud project te bespreken. Laat ons uw doelen weten en wij nemen contact met u op met hoe wij u kunnen helpen.

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen: