Marketing Cloud is het B2C marketing automation pakket van Salesforce. Als het gaat om het versturen van grote aantallen emails en het versturen van gepersonaliseerde content op basis van kenmerken en gedrag van je klanten of prospects, dan is Marketing Cloud precies wat je nodig hebt.

Pardot is het B2B marketing automation pakket van Salesforce. Met behulp van Pardot kunnen marketing- en salesteams samenwerken om leads te genereren, op te volgen en succesvol te ‘closen’. Pardot integreert naadloos met Sales Cloud en Service Cloud. Hierdoor is er een gestroomlijnde samenwerking tussen Lead Nurturing enerzijds en Lead Conversion anderzijds.

Realiseer pipeline doelstellingen met Marketing Cloud of Pardot

Growteq helpt je bij het optimaal inzetten van Marketing Cloud of Pardot voor jouw organisatie. Aan de hand van je doelstellingen helpen we je bij de initiële opzet en koppeling met Sales Cloud of Service Cloud en het inrichten van e-mailsjablonen, automatisering, landing pages en engagement programma’s. We onboarden het marketing- en verkoopteam met een goede training en staan ook na livegang klaar om te ondersteunen door middel van beheer & support. De volgende functionaliteiten en voordelen zijn standaard inbegrepen bij de Salesforce Service Cloud:

  • Segmenteer je database en sorteer leads op basis van relevante variabelen, zoals locatie, functie, leeftijd.
  • Geef leads een score op basis van interacties zoals het openen en klikken van e-mails, downloads, etc.
  • Bouw eenvoudig te gebruiken e-mailsjablonen waarmee je e-mails kunt versturen
  • Voed leads met relevante content tot je de deal kunt closen.
  • Leadscore en -classificatie om hot leads effectiever te identificeren
  • Geautomatiseerde leadtoewijzing versnelt je verkoopproces

Mensen zochten ook naar

Interesse in de Salesforce Marketing Cloud of Pardot?

Wil je Marketing Cloud of Pardot inzetten om meer kwalitatieve B2B leads te genereren voor jouw organisatie? We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen: