Klanten verwerven is één, maar echt succes ontstaat als klanten bij je blijven. Als bedrijf wil je graag dicht bij je klant staan, en de technologie gebruiken die je daarbij helpt. Salesforce Community Cloud en Chatter zorgen ervoor dat je in contact blijft met je klant. Community Cloud is een online sociaal platform dat bedrijven in staat stelt om klanten, partners en medewerkers met elkaar in contact te brengen en samen te werken rondom producten of projecten.

Community Cloud: verbind klanten, partners en werknemers

Growteq helpt je bij het optimaal inzetten van Community Cloud voor jouw organisatie. Aan de hand van je doelstellingen en doelgroep kijken we hoe Community Cloud de meeste toegevoegde waarde creëert. We dragen zorg voor de inrichting en bereiden je medewerkers middels een goede training voor op het gebruik van Community Cloud. De volgende  functionaliteiten en voordelen zijn standaard inbegrepen bij de Salesforce Community Cloud:

  • Geweldige user experience en online customer experience
  • Aanpasbare branding en personalisatie per gebruikersgroep
  • Eenvoudig te beheren en te onderhouden.
  • Integratie  met gegevens vanuit elk systeem
  • Dashboards om statistieken & engagement te meten
  • Breng klanten en partners / distributeurs met elkaar in contact

Mensen zochten ook naar

Starten met Salesforce Community Cloud?

Neem contact op om uw Community Cloud project te bespreken. Laat ons uw doelen weten en wij nemen contact met u op met hoe wij u kunnen helpen.

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen: