Configure, Price, Quote software (of CPQ-software) is een verzameling verkooptools die zijn ontworpen om organisaties te helpen nauwkeurige, gepersonaliseerde en gerichte offertes te maken. Salesforce CPQ brengt hiervoor alle beschikbare prijsinformatie en klantgegevens samen in het Salesforce Platform. Verkopers kunnen met één druk op de knop verkoopoffertes maken en delen die niet alleen gedetailleerd en nauwkeurig zijn, maar ook zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Stroomlijn configuraties, prijzen en offertes met Salesforce

Salesforce CPQ gaat verder gaan dan standaard CPQ–oplossingen. Automatiseer offertes en facturen, verzamelbetalingen, beheer abonnementen, bekijk en pas voorwaarden aan en genereer rapporten allemaal vanuit één tool. Bovendien integreert Salesforce CPQ naadloos met Sales Cloud en is Salesforce CPQ volledig cloud–gebaseerd en 100% geschikt voor mobiele devices.

Growteq helpt je bij het optimaal inzetten van Salesforce CPQ voor jouw organisatie. We dragen zorg voor de inrichting en bereiden je medewerkers middels een goede training voor op het gebruik van Salesforce CPQ. Kenmerken van Salesforce CPQ:

  • Configureer producten en orders aan de hand van geavanceerde product- en prijsregels
  • Eenvoudig, snel en nauwkeurig offertes samenstellen en versturen
  • Automatiseer add-on orders en genereer snel contracten en abonnementen
  • Dynamische voorwaarden (kortingen) en automatische generatie van facturen
  • Integratie met diverse diverse betaalmogelijkheden (payment service providers)

Mensen zochten ook naar

Meer informatie over de Salesforce CPQ & Billing oplossing ?

Haal meer omzet uit je klanten dankzij de CPQ & Billing oplossing van Salesforce. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen: