Als één van de grootste spelers op de CRM-markt kent Salesforce veel vraag naar integraties. Growteq heeft ruime ervaring met het personaliseren en integreren met andere software. Zo ook is er de mogelijkheid om de software van Aircall te koppelen aan Salesforce. Hiermee wordt Salesforce de centrale hub voor het vastleggen en volgen van alle klantinteractie-momenten.

Salesforce Aircall: Creëer een 360° klantbeeld

Gebeld worden
De koppeling tussen de Aircall telefooncentrale en Salesforce vergemakkelijken de werkzaamheden. Zo kunt je bij het opnemen van de telefoon direct de juiste klantgegevens vanuit Salesforce gepresenteerd krijgen. Ook is het mogelijk om een gesprek op te nemen. Dat kan handig zijn om gemaakte afspraken terug te luisteren of om overeenkomsten vast te leggen.

Bellen
Het is uiteraard ook mogelijk om direct vanuit Salesforce naar klanten te bellen. De gebruiker hoeft slechts op het nummer te klikken en de telefoon gaat over. Het kunnen juist zulke kleine handelingen zijn die de efficiëntie van de (sales)organisatie verhogen.

Monitoring en dashboards
Met de salesforce integratie van Aircall heb je  toegang tot realtime dashboards. Zo heb je een overzicht van de actuele status van alle gesprekken. Je kunt bijvoorbeeld de beschikbaarheid, gemiddelde gesprekstijd, gemiddelde duur wrap-up tijd, totaal aantal gesprekken, duur van de pauze zien etc.

Mensen zochten ook naar

Interesse in onze Salesforce Aircall oplossing?

Bij Growteq hebben we jarenlange ervaring met integraties met het Salesforce platform. Van strategisch advies tot en met ‘hands-on’ implementatie van koppelingen.

Wij komen graag in contact om de best passende opzet en mogelijkheden te bespreken.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen: