Dé tool voor self-service dashboards en rapportages.

Microsoft Power BI is een krachtige tool voor rapportages en Self Service BI. Op eenvoudige wijze kunnen analyses en mooie visualisaties worden opgesteld. Dit kan op door een BI afdeling beschikbaar gestelde data(modellen), maar wat Power BI heel krachtig maakt is dat je zelf data kan toevoegen en nieuwe dashboards kan bouwen.

Power BI koppelingen

Onze data-experts hebben in de afgelopen jaren al veel softwarepakketten ontsloten en kennis opgebouwd van de databasestructuren. Voor een groot aantal pakketten hebben wij zelfs standaard koppelingen en dashboards ontwikkeld.

Growteq en Power BI

Wij zijn specialisten op het gebied van Power BI. Vanuit onze specialisatie zien we dat de toegevoegde waarde van Power BI sterk afhankelijk is van de manier waarop het wordt geïmplementeerd en gebruikt. Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

  • Wij hebben ervaring in het verzamelen, corrigeren en samenbrengen van data uit meerdere bronnen (datawarehousing)
  • Wij kunnen snel gevalideerde datasets voorbereiden en aanbieden voor de bouw van eigen dashboards
  • Het realiseren van rapportages en dashboards of de uitrol van onze Power BI templates
  • Met onze Power BI trainingen kunt u snel leren hoe u de kracht van uw Power BI software binnen uw organisatie kunt gebruiken

Links naar andere pagina’s

Starten met Power BI?

Wij helpen u graag met een laagdrempelige en snelle start van Power BI. Daarna kunt u zelf aan de slag met uitbreidingen en nieuwe dashboards!

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Microsoft Power Bi rapportages: