Sales

De sales template geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de huidige omzet gerealiseerd binnen de organisatie. Het geeft overzichten van alle facturen aangevuld met verwachte omzet uit de openstaande orders. Vanuit een helikopter view kan in het model worden afgedaald naar het laagste transactie niveau.

Finance

De finance template maakt direct data inzichtelijk en biedt de mogelijkheid tot real time analyses. Elke analyse kan binnen het financieel dashboard tot in detail worden uitgewerkt. Het werkt zeer intuïtief en er kan worden geanalyseerd op basis van kostenplaatsen, debiteuren/crediteuren, grootboeken en dagboeken.

Projecten

Het framework beschikken projectmedewerkers over actuele projectgegevens en projectmanagers over de inzichten via dashboards. Het dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief overzicht van historisch geboekte projecten om een vergelijk met de van tevoren verwachtte kosten en omzet te kunnen vergelijken met de naderhand gerealiseerde gegevens.

HR

Het HR dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de huidige uren binnen de organisatie. Het geeft overzichten van onder andere directe, indirecte, ziekte en scholings uren. Vanuit een helikopter view kan in het model worden afgedaald naar het laagste boekingsniveau. Zo kan worden bekeken wanneer en op welk project of code er uren zijn geboekt.