Excelente beleving en klantcontact

De retail- en consumentensector is in fundamentele transitie door veranderingen in klantgedrag en technologie. E-commerce groeit al jaren met dubbele cijfers wereldwijd. Het is dan ook van het grootste belang om je toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen en een uitmuntende service te verlenen. De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen.

Meerwaarde creëren door digitalisering

Excellente beleving en service vormen de basis van een succesvolle strategie voor retail- en handelsbedrijven. Het automatiseren van processen en samenbrengen van klantdata in een centraal platform maken dat mogelijk. Onze consultants begeleiden je bij:

  • Het structureren van het relatiebeheer: klanten 360 graden in beeld met alle beschikbare informatie, de afspraken, het e-mailverkeer en bijvoorbeeld de uitgebrachte offertes.
  • Het automatiseren van processen die zonder tussenkomst van een medewerker worden afgehandeld. Een voorbeeld: Het automatiseren van je orderproces. Je dealers of klanten kunnen heel eenvoudig orders aanmaken en vinden alle marketinginformatie. Lees hier meer over onze CPQ–oplossingen.
  • Het koppelen van je CRM met de backoffice. Omdat er niet meer in verschillende systemen gekeken hoeft te worden, wordt efficiënter gewerkt en kan er slagvaardiger opgetreden worden in het verkoopproces.
  • Het verbeteren van de klantenservice door een centrale customer service vastlegging over verschillende kanalen (social media, de telefoon of via email)
  • Krachtige rapportages en data-analyse die je voorzien van de juiste inzichten. Dit gaat niet alleen over de effectiviteit van een bepaalde campagne, maar ook over trends in klantgedrag en de positie van het bedrijf ten opzichte van concurrenten.
No results found.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze datagedreven oplossingen: