Procesoptimalisatie en beheersing

De ICT dienstverlening blijft het goed doen. Al jaren op rij groeit de sector. Nieuwe medewerkers zijn nauwelijks te vinden en klantverwachtingen nemen alsmaar toe.

Vaak zijn er nog meerdere applicaties in gebruik voor planning, projectadministratie, facturatie en CRM. Daarnaast veranderen betaalmethoden en wordt er steeds vaker gekozen voor een abonnementsmodel met maandelijkse of periodieke betalingen. Door werkprocessen efficiënt en effectief in te richten kunnen dienstverleners veel voordeel  behalen. Het verhogen van de scoringskans van offertes aan de voorkant én het verkorten van doorlooptijden van je facturatieproces aan de achterkant.

Interne processen verbeteren en de dienstverlening innoveren

Growteq helpt je bij het runnen van je IT dienstverlening. Dit doen we door het centraal stellen van klanten in een CRM-gebaseerd klantportaal. Hiermee automatiseer met één geïntegreerde oplossing je administratieve processen. Met de uitgebreide integratie mogelijkheden wordt voorkomen dat er onnodig gegevens overgetypt moeten worden vanuit CRM- of naar facturatiepakketten. Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze oplossingen. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat. Zo bieden we KPI dashboards voor sales, projecten en de financiële performance.

No results found.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze oplossingen voor dienstverleners: