Proactief sturen op resultaat

De bouw- en installatiesector wordt de laatste jaren geconfronteerd met tal van technologische innovaties. Bij veel daarvan speelt het gebruik en de analyse van data een belangrijke rol. Producten en processen kunnen hiermee slimmer en efficiënter worden gemaakt. Growteq helpt bouw- en installatiebedrijven meer grip op de eigen organisatie te krijgen door waardevolle informatie uit data te halen en te voorspellen wat er gaat gebeuren.

Business Intelligence voor Bouw en Installatie

Afnemers in de bouw- en installatiesector zijn kritisch op prijs en kwaliteit.  Het is voor bouw- en installatiebedrijven dan ook van belang om volledig inzicht te hebben in de status en voortgang van projecten. Met onze Power BI dashboards kijkt iedereen naar dezelfde projectgegevens. Zo weet je precies wanneer een mijlpaal op de bouwplaats is behaald en heb je inzicht in de urenregistratie en materiaalkosten. Is er extra capaciteit nodig om een project op tijd op te kunnen leveren? Geen probleem. Het dashboard stuurt je tijdig reminders en waarschuwingen. Per gebruikerstype zijn alleen relevante gegevens in te zien. Zo voorkom je miscommunicatie en heb je grip op je processen.

Growteq heeft ervaring met het koppelen van vrijwel alle systemen in de bouw- en installatiebranche. Klik hier voor een overzicht van de meest voorkomende softwarepakketten.

Bouwen aan klantrelaties met CRM

Salesforce CRM voor de bouw bestaat uit toepassingen voor klantrelatiebeheer die specifiek zijn gericht op de bouwsector. Hiermee kunnen bouwprofessionals niet alleen informatie over hun klanten en potentiële klanten opslaan, maar ook lopende projecten en verkoopinzet. Door zijn gebruiksgemak is Salesforce een CRM-oplossing die echte resultaten oplevert, van de buitendienstmedewerkers tot de directie.

Stuurinformatie voor De Groot Installatiegroep:

Met 15 vestigingen en meer dan 700 werknemers is De Groot Installatiegroep één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Tijdig inzicht in projecten is cruciaal voor een goede sturing van de organisatie. Bekijk de video om te zien hoe wij een datawarehouse en BI omgeving voor De Groot realiseerden.

Links naar andere pagina’s

Deze bouw- en installatiebedrijven maken al gebruik van onze oplossingen: