Slimmer en efficiënter werken door digitalisering

Automotive is een erg competitieve sector. Autofabrikanten worden veeleisender en de druk om efficiënt te werken neemt toe. Daarnaast zijn er diverse ontwikkelingen, denk aan elektrisch rijden en dalende aftersales, die invloed hebben op de verkoopcijfers. De noodzaak om te beschikken over goede systemen, die snel en accuraat inzicht verschaffen, is daarom onontbeerlijk.

Business Intelligence en Analytics

Wij helpen leasemaatschappijen en dealerbedrijven met het visualiseren, analyseren en combineren van data. De verkregen informatie kan op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier worden gebruikt voor sturing, analyses en rapportages. Onze datawarehouse-specialisten hebben kennis van de veelgebruikte systemen binnen de automotive en koppelen deze aan een centraal datawarehouse. Onze BI specialisten hebben standaard rapportage templates die inzicht bieden in de volgende KPI’s:

  • Aantal verkopen en doelstellingen
  • Omzet en marge (per auto, verkoper, model, merk enzovoorts)
  • Leasecontracten, rijgedrag, schadehistorie en het brandstofverbruik per relatie en berijder
  • Aftersales en de productiviteit van de serviceafdeling (monteurs)

Brancheoplossingen

Wij zijn al jarenlang actief in de automotive sector. We kennen de branche daarom ook erg goed en werken nauw samen met enkele gerenommeerde automotive bedrijven. Met en voor hen ontwikkelden we krachtige IT oplossingen voor de toekomst: gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar.

Remarketing Platform BAS

BAS is het internationale remarketing platform voor de inname, taxatie en verkoop van voertuigen. BAS omvat modules voor taxatie en waardering en een veiling- en verkoopmodule. Transacties verlopen volledig via BAS, inclusief reclamaties en acceptatie. Vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland, Zweden en Polen maken inmiddels gebruik van het platform.

Dely app

Dely app is een oplossing voor het digitaal afleveren van leasevoertuigen. Leasemaatschappijen en dealerbedrijven makken gebruik van deze applicatie om afleveringen snel, papierloos en betrouwbaar af te ronden.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze oplossingen in de Automotive: